El cap de setmana recuperarem el lideratge

El cap de setmana recuperarem la primera posició de la Lliga perquè el nostre etern rival tindrà un difícil partit a Bilbao quan s’enfronti a l’Athletic. Els tres últims resultats en el Nou San Mamés han estat una victòria, un empat i una derrota, però per a El Reial Madrid no és fàcil jugar en aquest estadi.

El Barça té més possibilitats contra el València al Camp Nou, els últims resultats ho avalen, i també cal aprofitar que els valencians no estan passant el seu millor moment esportiu. No hem de confiar-nos perquè el València ja va guanyar al Camp Nou el 2014 i el 2016. Un empat o una derrota del Barça podria significar dir-li gairebé adéu a la Lliga. Serà un partit molt important per a les aspiracions blaugranes.

Si el Reial Madrid empata i el Barça guanya, els dos equips arribarien a 63 punts. Si el Madrid perd i el Barça guanya, estaríem amb un punt d’avantatge. les coses es complicarien si no guanyem perquè el Madrid podria allunyar-se a 5 punts i amb un partit menys.

Fuente: este post proviene de Visca Barça, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

El balompié o fútbol es un hermoso deporte que despierta pasión en todos los rincones del planeta, sin importar la condición social, la raza, la religión, o el idioma. Es un deporte que ha roto todas ...

El Fútbol Club Barcelona ha disputado hoy un partido amistoso contra el Al-Ahli Saudi en Doha por un marcador de tres goles a cinco. El Barça salía al terreno de juego con la siguiente alineación: Cil ...

Recomendamos