Aquest és el Barça que ens agrada

El Barça ja ha superat dos dels nou obstacles que ha de sortejar en aquest decisiu mes d’abril. Ahir li va demostrar a tot el barcelonisme que van a per totes, que estan en plena forma física i que van per un altre triplet.

La primera part va ser intensa, amb un pal de Messi a l’minut tres de partit. Minuts després Suárez anava a anotar un majestuós gol de xilena, després d’un desbordament de Messi per la banda dreta. A l’minut vint Messi anotaria el segon gol després d’una habitual triangulació de la MSN. El tercer gol també ho va anotar el davanter argentí.

El Barça segueix a dos punts del primer lloc, esperant que el líder d’una ensopegada en qualsevol moment. Al meu entendre, hi ha tres partits claus a la Lliga que poden fer el que equip blaugrana es coroni com a Campió: Els que jugarà el Reial Madrid contra l’Atlètic de Madrid aquest cap de setmana, contra el F.C. Barcelona al Bernabéu (Vull cinc sisplau), i el que jugarà el Madrid contra el Sevilla.

Estic segur que al final del mes d’abril l’equip blaugrana estarà a un pas de tocar la glòria.

Barcelonas Argentinian forward Lionel Messi (C) celebrates a goal with teammates during the Spanish league football match FC Barcelona vs Sevilla FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 5, 2017. / AFP PHOTO / Josep LAGO (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)
Davanter argentí del Barcelona Lionel Messi (C) celebra un gol amb els seus companys durant el partit de futbol de la lliga espanyola FC Barcelona vs Sevilla FC a l’estadi Camp Nou a Barcelona el 5 d’abril 2017 / AFP PHOTO / Josep LAGO (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)
Fuente: este post proviene de Visca Barça, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

El balompié o fútbol es un hermoso deporte que despierta pasión en todos los rincones del planeta, sin importar la condición social, la raza, la religión, o el idioma. Es un deporte que ha roto todas ...

El Fútbol Club Barcelona ha disputado hoy un partido amistoso contra el Al-Ahli Saudi en Doha por un marcador de tres goles a cinco. El Barça salía al terreno de juego con la siguiente alineación: Cil ...

Recomendamos