Preinscripció EXCURSIÓ Terra de bruixes i plantes remeieres #Viladrau -Diumenge #14juny

Bruixes i bandolers protagonitzen la història dels boscos que envolten Viladrau. A la primeria del segle XVII, concretament entre els anys 1618 i 1622, hi va tenir lloc una de les principals onades de repressió de la bruixeria al nostre territori. En només quatre anys, 14 dones van ser condemnades i executades. Pels volts de Viladrau es creu que es troben els indrets on les bruixes feien les seves reunions o aquelarres. Entre castanyers, roures martinencs i faigs, podràs descobrir els remeis que ofereixen les plantes que es troben a la zona tot gaudint del paisatge característic que es dóna al voltant del solstici d?estiu. A més de bruixes, Viladrau també es famós per la forta presència de bandolers que hi va haver. El conegut Serrallonga va néixer en aquesta zona i allà es troba el Mas Sala, casa natal del personatge. Descobreix la vegetació de la zona del vessant septentrional del Matagalls alhora que t?explicaran anècdotes i xafarderies d?una època i una cultura que en ocasions sembla oblidada.
Per assistir a la ruta és necessari inscriure-t?hi prèviament trucant al telèfon 670 22 46 49 o al 619 369 081. També ho pots fer enviant un e-mail a educa@educaviladrau.com.
Preu: 3 â?¬ (Fins a 6 anys, gratuït. Entre 6 i 16 anys i majors de 65, 2 â?¬. 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals)
Més informació: Web EduCa Viladrau
Diumenge 14 de juny d"11 a 14 h.
Parc Natural del Montseny
Viladrau (Osona)
font http://goo.gl/hy8gZj
Fuente: este post proviene de Blog de Emmanuru, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: general

Recomendamos