On comença el cul?

Avui m"ha arribat la primera consulta per aquest blog.
L"amiga Norma Rural m"ha enviat via Whatsapp aquest tema que la te preocupada:


Estimada amiga (crec que és la manera correcte de començar un consultori i s"hi han coses que funcionen, jo no sóc ningú per canviar-les):.
Aquesta moda de les dones de portar aquest tipus de pantalons tan curts i arran de cul no t"hauria de sorprendre gens, es una resposta reivindicativa als pantalons cagats que porten els homes. Hauries de donar les gràcies a aquestes valentes que fan campanya encontra d"aquesta moda masculina d"ensenyar els calçotets. Creus que elles van còmodes amb mig pantaló dins del forat del cul? Creus que és agradable anar amb tota la cuixa al descobert quan t"has d"aixecar d"un sofà de pell sintètica? Ja et dic jo que no, però elles continuen fermes a la seva causa.
Crec per això, que la teva pregunta és més de caràcter científic, si no m"equivoco, i és clara i concisa: on comença el cul i que és el pit.
Et diré que alguns diccionaris defineixen el cul com la zona carnosa que envolta l"anus o bé el conjunt entre les dues natges, així que per definició i reivindicacions a part, les noies van ensenyant el cul.
Ara bé, segons el Diccionari d"Estudis Catalans, la definició de pit és molt més amplia i queda definit de la següent manera: " Part del cos humà que s"estén des del coll fins al ventre i conté el cor i els pulmons, especialment la seva part anterior." Així que per definició si vas ensenyant el coll, estàs ensenyant el pit.
Fuente: este post proviene de Blog de macda, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: general

Recomendamos