Festa Major de Santpedor 2015 #BCN -Del 12 al 14 de juny

Els actes festius de la vila natal del timabler del Bruc arrenquen el divendres 12 de juny amb el pregó a la plaça Gran i l"encesa de coets, que dóna el tret de sortida del sopar i al ball de nit. El dissabte hi ha programats diversos actes gastronòmics i esportius, així com espectacles de màgia, titelles i teatre per als més petits.
El dia central de la festa, però, és el diumenge 14 de juny. Ben d"hora al matí, la despertada de matines convida tothom a la plaça Sindicat, on té lloc un esmorzar popular. A la tarda es fa la Matinal de Cultura Popular, una cercavila que congrega la colla de gegants de Santpedor i d"altres de convidades. A la nit, un concert, un castell de focs i un ball de festa major donen per finalitzades les celebracions.
L"acte més conegut de la festa són les vaquetes, que se celebren tant dissabte com diumenge. Es tracta d"una tancada en què es practiquen diferents jocs amb aquests animals. Es tracta d"una activitat que, tot i ser polèmica, cada any rep més participants.
Santpedor
Més informació:
Web de l"Ajuntament de Santpedor
Festes.org
font http://goo.gl/7UYrfp
Fuente: este post proviene de Blog de Emmanuru, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: general

Recomendamos