2n i 4t diumenge de mes. Visita al CEMENTIRI DE MONTJUIC #BCN

El Cementiri de Montjuïc es va crear arran de l"expansió demogràfica i la puixança econòmica que va experimentar Barcelona a la primera meitat del segle XIX, ja que el recinte del Poblenou era insuficient i la seva situació n"impedia l"ampliació. El nou espai es va crear a l"estil anglès, amb camins sinuosos que compensaven els grans desnivells de la muntanya.
Podeu explorar aquest recinte el segon i el quart diumenge de cada mes en unes s"organitzen dues rutes guiades de forma gratuïta per mostrar diferents aspectes del cementiri en català (11 h) i en castellà (11.15 h). La "Ruta històrica" recorre 48 sepulcres pertanyents a grans personalitats de la ciutat, dels quals es recorda els fets més importants, mentre que la "Ruta artística" es compon de 40 sepultures, mausoleus i escultures d"alt valor artístic, realitzades entre 1888 i 1936. Totes dues comencen a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres.
Per altra banda, durant tot l"any es poden fer els itineraris de forma lliure, de 8 a 18 h, amb l"ajuda de codis QR disposats en diversos punts de senyalització. Els codis faciliten una breu explicació sobre la història de cada monument, les dades sobre el seu escultor i el seu estil arquitectònic

Cementiri de Montjuïc
Carrer de la Mare de Déu de Port, 56
08038 Barcelona
93 484 19 70
font http://goo.gl/Z4EUV6
Fuente: este post proviene de Blog de Emmanuru, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: general

Recomendamos