#DOMINGOSILUSTRADOS: INSPIRACIÓ BLOOMSBURY.

En aquesta ocasió, Les Antònies deixem de banda els doodles i us presentem un dibuix inspirat en les pintures de Vanessa Bell, germana de Virginia Woolf, que també era la il·lustradora dels seus llibres.

El dibuix està realitzat amb aquarel·les líquides i els detalls en negre amb gouache, cosa que dóna un aire envellutat a tot el conjunt.

Tenim una cita a FBcom cada diumenge. Porteu els vostres doodles, dibuixos, il·lustracions, mixed media, collages, pintures, dissenys i allò que us inspiri. No oblideu l’etiqueta #domingosilustrados. Som poquets, però ens agradaria que hi hagués més participants.



EL LONDRES BOHEMI DE FA 100 ANYS!!!

#DOMINGOSILUSTRADOS: INSPIRACIÓN BLOOMSBURY.

En esta ocasión, Les Antònies dejamos de lado los doodlesy os presentamos un dibujo inspirado en las pinturas de Vanessa Bell, hermana de Virginia Woolf, que també era la ilustradora de sus libros.

El dibujo está realizado con acuarelas líquidas y los detalles en negro con gouache, cosa que da un aire aterciopelado a todo el conjunto.

Tenemos una cita en FB como cada domingo. Traed vuestros doodles, dibujos, ilustraciones, mixed media, collages, pinturas, diseños y aquello que os inspire. No olvidéis la etiqueta #domingosilustrados. Somos poquitos, pero nos gustaría que hubiese más participantes.

¡¡¡EL LONDRES BOHEMIO DE HACE 100 AÑOS!!!



#DOMINGOSILUSTRADOS: BLOOMSBURY INSPIRED.

On this occasion, Les Antònies leave the doodlesand we are presenting a drawinginspired by the paintings of Vanessa Bell, Virginia Woolfs sister, who was also the illustrator of her books.

The drawing is done with liquid watercolor and details in black with gouache, which gives a velvet touch to all over the set.

We have an appointment on FB as every Sunday. Bring your doodles, drawings, illustrations, mixed media, collages, paintings, designs and that you inspire. Dont forget the tag #domingosilustrados. We are a very few people, but we wish there were more participants.

BOHEMIAN LONDON 100 YEARS AGO!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos